NiteCool TCC-100 aparat de racire cabina pe timp de stationare in special pentru transport ADR.

Protejeaza motorul vehicului deoarece functioneaza si atunci cand acesta este oprit . Astfel reprezinta o solutie ideala pentru racirea cabinei conducatorului auto si pe timpul stationarii, incarcarii/descarcarii etc.

Economic si confortabil, nu consuma combustibil, oferind in cabina conditii de temperatura si umiditate corespunzatoare atat in timpul deplasarii cat si stationarii autovehiculului. Nepoluant consuma numai apa.

Toate functiile pot fi actionate prin telecomanda sau cu ajutorul elementului de actionare. Se poate programa in prealabil; astfel nu distrage atentia conducatorului auto. Are doua rezervoare de apa. Capacitatea rezervorului exterior este de 35 de litri si face posibila alimentarea cu apa, celalalt rezervor fiind integrat in aparat.

Caracteristici tehnice:
  • Insuflare cu ventilator radial in 3 trepte.
  • Debit de aer maxim 900 m³/h.
  • Tensiune de alimentare 12 – 24V.
  • Consum redus 0,4 – 4A.
  • Pompa de apa silentioasa
  • Protectie electrica.
  • Consum mic de apa, necesita putina intretinere.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Leal AEG

Calendar

mai 2020
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031