Webasto este unul dintre principalii producatori mondiali de sistemede incalzire si aer conditionat pentru camioane si vehicule comerciale, oferind cea mai moderna si dezvoltata tehnologie. Acestea asigura confortul dorit si un climat optim in orice anotimp.

Incalzitoarele stationare Webasto ofera avantajele unui consum redus de combustibil, preincalzirea motorului si a cabinelor precum si protectia mediului inconjurator.

Datorita cercetarilor si investitiilor semnificative, a competentei profesionale atat in cadrul companiei Webasto cat si a partenerilor, clientii vor beneficia intotdeauna de cele mai eficiente solutii pentru problemele si solicitarilor lor.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Leal AEG