Leal AEG

Hartia pentru imprimanta este necesara in cazul verificarilor in trafic si pentru rapoartele zilnice ale soferilor, daca este cazul. Conform legii, hartia trebuie sa fie in tahograf in permanenta. Recomandam sa aveti suficiente role de hartie pentru schimb in vehicul pentru a putea emite imprimatele in caz de control pentru ultimele 28 de zile.

Hartia de Imprimat Originala VDO a fost conceputa special pentru utilizarea in vehicule – stratul sau special garantand o excelenta lizibilitate si consistenta a scrierii, chiar si in conditii de fluctuatie a temperaturii. Este disponibila in ateliere de reparatii din intreaga Europa si pot fi folosite si in tahografele digitale produse de alte companii. Hartia de Imprimat Originala VDO a fost creata in special pentru conditiile extreme din vehicule si conform cerintelor legilor.
Caracteristici
Recomandam doar folosirea Hartiei de Imprimat Originala VDO. Astfel veti asigura functionarea corespunzatoare a tahografului si implicit a intregii flote.
Fiecare rola de hartie are o lungime de 8 metri si este impachetata separat intr-o folie care o protejeaza de lumina si umiditate.
Hartia este fabricata fara lipici si fara inel de rulare, astfel vor fi evitate blocari ale imprimantei iar in cazul in care se va termina hartia in imprimanta nu va ramane nici un inel pentru rulare.
Imprimatele care au fost facute pe hartia noastra vor ramane lizibile pentru cel putin 3 ani, daca sunt stocate corespunzator.

Aprobare
Hartia de Imprimat Originala VDO are aprobarea pentru tahografele digitale de la VDO, Actia, Stoneridge si EFAS. Aceste aprobari sunt valabile in toate tarile membre UE inclusiv in tarile vecine (semnatare AETR).

Diagrame tahograf

Diagrama tahograf VDO este un mediu de stocare avansat şi de precizie, produs conform DIN ISO 9001. Există trei metode simple de analiză a diagramelor analogice: optic, electronic şi microscopic. Caracteristici

Diagramele tahograf: inregistrează datele despre viteza si distanta parcursa, cat si timpii de munca ai soferilor si perioadele de odihna (pana la 2 MB). Analiza electronica evaluarea diagramelor tahograf folosind softul de analiza KISCAN.

Analiza optica: furnizeaza o examinare completa a tuturor datelor importante (de ex. viteza, grupe de timp, distanţa parcur sa). Analiza microscopica: furnizeaza analiza obiectiva asupra datelor, admisa in justitie

Diagrame concediu

Asemanatoare cu diagramele tahograf, sunt folosite pe perioada concediilor de odihna, concediilor de boala sau a altor tipuri de intrerupere a activitatii soferilor.

 

 

 

 

Diagrame termograf

Suport de hartie confectionat in vederea monitorizarii in permanenta a temperaturii existente in dubele de frig.