Aer conditionat auto

Leal AEG

Calendar

mai 2020
L Ma Mi J V S D
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Aer conditionat Webasto
Leal AEG in parteneriat cu Tachonan Service asigura piese de schimb, service garantie si postgarantie.
Familia de produse Compact Cooler cuprinde aparate de aer conditionat pentru racirea cabinei, montate pe acoperisul cabinei pentru economie de spatiu. Constructia instalatiei de aer conditionat este economica din punct de vedere al spatiului ocupat la instalare. Toate modelele prezentate mai jos pot fi montate si ulterior.

Leal AEG in parteneriat cu Tachonan Service ofera urmatoarele produse din gama sistemelor de aer conditionat:

  • Compact Cooler 4E (CC 4E);
  • Compact Cooler 5 (CC 5)
  • Compact Cooler 5E (CC 5E)
  • Compact Cooler 8 (CC 8.)

Datorită design-ului robust – bazat pe o rama metalică şi a folosirii celor mai noi tehnologii, aparatele de aer condiţionat îndeplinesc normele actuale ale UE şi cerinţelede calitate ale furnizorilor de vehicule. Webasto CompactCooler posedă un evident avantaj competitiv, având o fiabilitate ridicată precum şi o uşoară mentenanţă.

Tehnologie

Compact Cooler 5, 5 Lite şi 8 sunt integrate in circuitul primar de răcire al vehiculelor întrucât nu au un compresor propriu. Dimpotrivă, Compact Cooler 4 E este o soluţie ce funcţionează independent, cu motor electric integrat ce angrenează compresorul printr-o curea tip V. Este necesară doar conectarea la bateria vehiculului pentru funcţionare.Design-ul compact special al Compact Cooler 5 Lite a fost realizat prin eliminarea condensatorului şi a compresorului care sunt montate în compartimentul motor. Compact Cooler de la Webasto oferă astfel soluţii standardizate, dar care în acelaşi timp pot fi individualizate conform nevoilor şi cerinţelor clienţilor.

Beneficii produs:

Performante inalte de racire intr-un design extrem de compact. Montare usoara. Cadru de baza robust. Reducerea greutatii datorita circuitului de racire realizat complet din aluminiu. Intretinere si reparare usoara.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…