Inregistrarea datelor

  • de lealaeg

Tahograful Digital este activat inainte ca autovehiculul sa fie comandat. Dupa achizitionarea autovehiculului, in termen de 14 zile, trebuie sa va prezentati la un atelier autorizat pentru a calibra si a se introduce numarul de inmatriculare in tahograful digital.

VDO ofera pe langa tahograful digital un sistem complet pentru gestionarea acestuia.
– Fiecare companie trebuie sa aiba cel putin o cartela de companie.
– Fiecare conducator auto trebuie sa detina o cartela de sofer.
– Hartia de imprimanta trebuie introdusa in tahograful digital. Va recomandam sa aveti suficiente role de hartie imprimanta la bordul autovehiculului.
– Cardurile de sofer trebuie descarcate si arhivate electronic cel mai tarziu la 28 de zile calendaristice.
– Tahograful digital trebuie descarcat si arhivat electronic la cel mai mult 3 luni de zile.
– Arhiva de date trebuie pastrata cel putin 1 an de zile. Copii de siguranta a datelor trebuie de asemenea sa se faca periodic.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

 

Meniu

Comentarii inchise.