Hartie imprimanta

  • de lealaeg

Hartia imprimanta este necesara pentru controalele pe traseu si pentru rapoartele zilnice pentru sofer. Conform legii, tahograful digital trebuie sa aiba in orice moment hartie in imprimanta. La bordul autovehiculului trebuie sa fie suficiente role cu hartie pentru a se putea tipari activitatea pe ultimile 28 de zile, in caz de control.
Hartia originala VDO a fost special conceputa pentru utilizare in mediul autovehiculului si cu respectarea prevederilor legale, ea poate fi folosita chiar si in medii cu variatii mari de temperatura. Este disponibila in atelierele service autorizate, si poate fi folosita si in tahografele digitale ale altor producatori.

Hartia de imprimanta originala este insotita de urmatoarele omologari:
– VDO [e4] 84
– Actias [e2] 25
– Stoneridge [e5] 002
Omologarile sunt valabile in toate tarile membre AETR.

Aceasta hartie a fost creata special pentru utilizare in mediul autovehiculului si cu respectarea prevederilor legale.
– Fiecare rola de hartie are 8 metri lungime si este separat impachetata si protejata impotriva luminii si a umiditatii.
– Hartia de imprimanta se termina brusc fara a exista vreun suport lipit la capat.
_ Aceasta hartie este creata pentru a rezista la o temperatura de 90°C si chiar daca este pastrata o perioada mai lunga in autovehicul nu se deterioreaza.
_ Dupa imprimare, lizibilitatea informatiilor este garantata cel putin 3 ani de zile.
_ Va recomandam folosirea hartiei originala VDO.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Comentarii inchise.