Evaluarea datelor – TIS-Web

  • de lealaeg

Generalitati     >> Video

Daca doriti o evaluare a datelor fara a fi nevoiti sa detineti o infrastructura IT sau sa faceti back-upuri, atunci TIS-Web® este solutia ideala pentru voi. Pentru a arhiva, vizualiza si gestiona datele cu TIS-Web®, aveti nevoie doar de un computer cu acces la internet. TIS-Web va permite de asemenea evaluarea datelor la nivel inalt in asa numitele “Rapoarte”. Taxarea pentru TIS-Web se bazeaza pe marimea flotei si gama functiilor cerute.Functiile cheilor la prima privire
TIS-Web va furniza o varietate de moduri pentru a putea fi folosit cat mai avantajos:
– Importarea datelor din tahografele digitale, de pe carduri de sofer si de pe diagrame folosind solutiile de descarcare VDO, ca de ex. Downloadkey II sau DLD® printr-un click de mouse.
– Indeplinirea cerintelor legale prin arhivarea datelor descarcate.
– Receptionarea atentionarilor cand reglementarile legale nu sunt respectate prin functia de Reminder.
– Monitorizarea greselilor si incalcarilor sau a timpilor de odihna, ai soferului,  prin grafice de viteza si rapoarte speciale.
– Afisarea timpilor de conducere si de stationare ajuta la imbunatatirea gestionarii vehiculului.
– Calendarul soferului permite crearea eficienta a planificarilor muncii.
– Crearea unei baze de date pentru soferi, vehicule si locatii prin care veti putea diviza flota in unitati logice si veti putea gestiona datele mai usor pentru diferite companii.

Beneficii

Cu solutia internet TIS-Web®, veti avea avantajul unei solutii de management de date usor de utilizat – fara a avea nevoie de investitia intr-o structura IT.Pe langa indeplinirea cerintelor legale prin arhivarea datelor descarcate TIS Web® ofera utilizatorilor sai o gama variata de functii printre care optimizarea flotei si functiilor sale print grafice si functiii speciale.
Scurta privire asupra beneficiilor TIS-Web
– Tot ce aveti nevoie este de un computer pe care ruleaza Microsoft® Windows® XP sau Vista™ cu acces la Internet prin de ex. Internet Explorer 5.0 sau mai nou – pentru accesarea datelor “oriunde si oricand”.
– Nu sunt necesare investitii majore in infrastructura IT sau cunostiinte avansate de IT.
– Platiti doar ce aveti nevoie. Taxele lunare depind de numarul de vehicule, utilizatori si gama de functii utilizate.
– Datele dumneavoastra sunt automat salvate intr-un Centru de Date professional, sub protectia unei parole.
– Actualizarea automata a softului mentine programul in pas cu tehnologia de ultima ora.
– Transmisia criptata a datelor garanteaza un nivel maxim de securitate.
– Sistemul flexibil de gestionare a utilizatorilor va permite atribuirea drepturilor de utilizare si a parolelor.
– Suporta pana la 23 de limbi EU, facilitand munca in flote internationale.
– Modificare usoara, pentru a se potrivi cerintelor organizationale ale flotei dumneavoastra si reglementarilor nationale.
– Exportarea usoara a rapoartelor in orice moment si la orice ora si integrarea lor in sistemul dumneavoastra local de management date pentru procesari viitoare.
– Datele tahografelor analogice vor putea fi deasemenea introduse si procesate, astfel incat TIS-Wev este solutia perfecta pentru perioadele de tranzitie cu flote mixte.
– Compatibil cu Echipamentul de Descarcare de la Distanta (DLD®) pentru transmisia wireless a memoriei de date si a cardurilor de sofer.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Comentarii inchise.