Evaluarea datelor – TIS-Office

  • de lealaeg

Generalitati si Caracteristici

In functie de cerintele specifice companiei dumneavoastra, VDO va ofera diferite solutii de arhivare si gestionare a datelor sub denumirea de TIS (Sisteme Informationale Tahograf), toate fiind in conformitate cu legislatiile locale. Aceste solutii va ofera de asemena diferite optiuni pentru evaluarea datelor si suport in optimizarea procedurilor operationale. Daca doriti o evaluare mai cuprinzatoare a datelor si aveti o flota mare, gestionata de la un centru, TIS-Office® este solutia perfecta pentru voi. Softul ofera optiuni multiple pentru vizualizarea, arhivarea si gestionarea datelor – si pentru evaluarea comprehensive a datelor. Este instalat local si poate fi folosit ca solutie stand-alone sau ca solutie de retea. Pentru acestea ar trebui sa aveti un specialist IT si o infrastructura IT in compania dumneavoastra. TIS-Office®, solutia de management date local, va permite sa vizualizati, arhivati, sa gestionati datele si sa faceti o evaluare cuprinzatoare a acestora. TIS-Office® poate fi operat ca solutie stand-alone sau de retea si permite accesul angajatilor la date, in functie de configuratie si de atribuirea drepturilor de utilizator. Designul modular al softului permite selectia flexibila a functiilor necesare, care pot fi extinse in orice moment daca este necesar. Pentru arhivare sunt necesare doar modulele “Baza” si “Arhiva” ale programului TIS-Office®. Pentru evaluarea datelor sunt disponibile si diferite alte module.

Functiile de baza ale TIS Office®:
– Vizualizarea, arhivarea, evaluarea si gestionarea memoriei de masa si a datelor cardului de sofer.
– Citirea, vizualizarea si evaluare diagramelor tahograf.
– Recuperarea fisierelor descarcate pentru orice sofer, vehicul sau perioade de timp (de ex. la controlul autoritatilor).
– Posibilitatea de observare a lipsurilor de date din datele descarcate.
– Controlul timpilor de conducere si odihna ai soferilor.
– Verificarea disponibilitatii soferilor si crearea planului de munca.
– Verificarea utilizarii vehiculului si planificarea si gestionarea evenimentelor care urmeaza (de ex. schimbul de cauciucuri).
– Vizualizarea datelor despre viteza.
– Crearea rapoartelor care furnizeaza un sumar de date clar pentru perioada de timp dorita.
– Exportarea rezultatelor catre alte programe pentru procesari viitoare.

Beneficii:
– Platesti doar ce folosesti. Designul modular al softului permite selectia flexibila a unei game de functii, care vor putea fi extinse la cerere. Pentru arhivare veti avea nevoie de modulele “Baza” si “Arhiva”. Sunt diferite module disponibile pentru evaluarea datelor.
– Pachetul Starter Kit, compus din Downloadkey II si licenta pentru modulele „Basic” si „Archive” TIS-Office®, ofera de asemnea o introducere ieftina in domeniul profesional al managementului de date.
– Sistemul de baza de date MSSQL este ideal pentru integrarea cu sistemele existente si poate fi modificat in functie de cerintele individuale.
– Sistemul flexibil de gestionare a utilizatorilor permite atribuirea individuala a drepturilor de acces diferitilor utilizatori. Astfel este garantat un nivel inalt de securitate impotriva pierderii datelor.
– TIS-Office® poate fi modificat usor pentru a se potrivi cerintelor organizationale ale flotei si sa se conformeze reglementarilor nationale ca de exemplu perioadele de descarcare diferite, durata perioadelor de arhivare, ghid de incalcari, etc. Puteti exporta in orice moment rapoartele si sa le integrati in sistemele de management ale firmei dumnevoastra pentru procesari viitoare.
– De asemena puteti citi si evalua datele tahografelor analogice. TIS-Office ® este solutia perfecta pentru perioadele de tranzitie la flotele mixte. TIS-Office ® este compatibil cu Echipamentul de Descarcare de la Distanta (DLD®) pentru transmisia wireless a memoriei de masa a tahografelor digitale si a cardurilor de sofer.

TIS-Office – Rapoarte Cu solutia noastra de management a datelor TIS-Office, se pot genera urmatoarele tipuri de rapoarte pentru:
> Modulul de baza
> Modulul de arhivare
> Modulul raport sofer
> Modulul raport autovehicul
> Modulul de nereguli
> Modulul de companie

Modulul de baza
> Protocol activitate zilnica sofer.
> Protocol activitate zilnica autovehicul.
> Protocol detailat pentru viteza.

Modulul de arhivare
> Activitatea lipsa pentru cardul sofer.
> Avertizare de descarcare pentru unitate autovehicul.

Modulul raport sofer
> Sumar activitate sofer.
> Grafic liniar de activitate.

Modulul raport autovehicul
> Sumar activitate autovehicul.
> Protocol detailat pentru viteza autovehiculului.
> Protocol detailat pentru turatia autovehiculului.

Modulul de nereguli
> Protocol pentru depasirea vitezei autovehiculului.
> Protocol pentru depasirea vitezei conducatorului auto.
> Grafic pentru nereguli conducator auto.
> Raport incalcari sofer.

Modulul de companie
> Protocol pentru istoricul activitatilor la autovehicul.
> Lista grupului de autovehicule.
> Lista privilegiilor personale.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Comentarii inchise.