DTCO 1381 – Caracteristici Noi

  • de lealaeg

Ca o parte a politicii VDO de a satisface pe deplin cerintele utilizatorilor si sa reactioneze rapid la toate schimbarile legale si tehnice, s-a constatat dupa un studiu de piata aparitia unor noi caracteristici cerute atât de clienti existenti cât si de cei potentiali, caracteristici implementate în noua varianta de tahograf digital ® DTCO 1381 Rel. 2.0.

O prezentare generala a noilor caracteristici ale tahografului digital:

– Profile tiparite: grafic de viteza, plus statusul si protocoalele de activitate va oferi o perspectiva mai ampla si de a facilita procedurile de monitorizare.

– Avertismente pentru inspectiile tahograf cat si pentru cardurile tahograf a caror valabilitate este pe cale sa expire.

– Date suplimentare citite din memoria tahografului: contorul kilometraj dupa oprirea autovehiculului, schimbarile de stare si date suplimentare de viteza.

– Functia de descarcare rapida, care reduce semnificativ timpul de descarcare a tahografului digital.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Comentarii inchise.