DTCO 1381 – Beneficii

  • de lealaeg

Tahograful Digital DTCO 1381 – Beneficii

Folosind solutia corespunzatoare de management al datelor, puteti nu numai arhiva datele in conformitate cu reglementarile in vigoare dar si extrage un volum semnificativ de informatii care va vor ajuta la managementul afacerii dumneavoastra. Puteti utiliza aceste date pentru a optimiza folosirea parcului auto si a imbunatati procedurile operationale, deoarece numai in acest fel va puteti recupera rapid investitia si de-a realiza profit pentru compania dumneavoastra.

– Economisiti timp cand monitorizati timpii de condus si perioadele de odihna a soferilor si cand monitorizati incalcarile conducatorilor auto.
– Optimizati utilizarea autovehiculelor si reduceti din costuri.
– Imbunatatiti activitatea personalului de planificare si reduceti blocajele si perioadele de inactivitate.

Puteti, desigur, dota vehiculele mai vechi cu tahografe digitale, acest lucru este foarte util atunci cand se doreste sa se efectueze evaluarii comparative si optimiza folosirea parcului de autovehicule.

Leal AEG prin parteneriat cu Tachonan Service,  va sta la dispozitie pentru a va oferi asistenta de care aveti nevoie.

Leal AEG

Automatizari

Solutii simple si funcţiontle, gandite pentru a va imbunatati confortul locativ:  o gama larga de sisteme pentru automatizarea portilor, garajelor,  jaluzelelor,  barierelor, perdelelor, roletelor si chiar a sistemelor de alarma. Toate sistemele sunt compatibile între ele; ideal ar fi montarea acestora în construcţii noi sau restructurate…

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Comentarii inchise.